BOURJOIS

BOURJOIS SMOKY STORIES EYESHADOW
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 3052503900117

SMOKY STORIES EYESHADOW 1

1.679 rsd


Otkrij šminkera u sebi sa Smoky Stories Paletama od Bourjois! Savršeno uklopljene boje, senka sa visokom koncentracijom svetlucavih čestica i kremasto-puderasta tekstura sa integrisanom podlogom za senku. Ovo su karakteristike nove, umetničke verzije smoky pogleda! Smoky Stories u 8 paleta senki za oči! Pored 3 usklađene nijanse senke, tu je i Light Touch, integrisani gornji sloj nove generacije. Ovaj providni sloj koji sadrži svetlucave čestice u odgovarajućoj boji pruža suptilnu svetlucavost smoky očima i osvetljava dok istovremeno održava boju. Bourjois savet: top sloj se nanosi na kapke u punom intenzitetu, za prefinjen smoky izgled, ili se njima akcentuju određeni delovi očiju: unutrašnji ugao za osvetljavanje oka, luk obrve za krupan pogled, sredina kapka za blistav iris oka, pri korenu trepavica za svetlucavi bljesak...

1 / Nanosim svetliju senku odmah ispod luka obrve, za ujednačavanje i isticanje kapaka

2 / Nanosim srednju nijansu na pokretan deo kapka, za intezivan pogled

3 / Nanosim tamnu nijansu pri korenu trepavica, za isticanje pogleda

4 / Nanosim Light Touch u jednom sloju, za suptilno svetlucav smoky izgled ili kao male akcente, u zavisnosti od raspoloženja.

Rezultat? Moj originalan smoky izgled! Prijatna tekstura koja traje 12 sati. Kremasto-puderasta tekstura Smoky Stories paleta omogućava izvanredan kvalitet razmazivanja i ujednačen rezultat. Neverovatno laka za nanošenje, formula sadrži integrisanu podlogu za kapke, za 12-časovnu postojanost!