GUERLAIN SMART PRODUCTS

GUERLAIN

GUERLAIN SMART PRODUCTS
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 3346470612204

SMART PRODUCTS RADIANCE IN A FLASH 15ML

4.099 rsdSMART PROIZVODI su preparativni proizvodi u službi dekorative. Neizostavni saveznici u misiji da koža bude blistava i savršena kako bi šminka bila još besprekornija. Svaki od ovih pomoćnika predstavlja neophodni sastojak svakog nesesera. Svaki proizod ponaosob je heroj koji se brine za besprekoran i savršen izgled lica.

1. STOP SPOT

Klasičan tretman protiv bubuljica I upalnih procesa na licu. Formula kamfora, cinka I salicilne kiseline smiruje bubuljice I kamuflira ih već u trenutku nanošenja. Ciljano I momentalno deluje. Univerzalne nijanse koja odgovara svakom tonu kože. Kao rezultat ima savršeno kamufliran svaki problem na licu kao što je upalni proces u vidu bubuljice.

2. BLISTAVOST U TUBI

Trenutnu blistavost na koži možete dobiti zahvaljujući ovom proizvodu. Formula sa blistavim aktivnim sastojcima za savršeno zdrav I blistav ten kože. Nanosi se tako što se mala količina pomeša sa puderom I nanese na lice. Stvara efekat blistavosti I  zategnute kože. Pruža komfor I izuzetnu prijatnost nošenja. Idealan proizvod za oživljavanje, glačanje, zatezanje I blistavost kože.

3. SOS KREMA

 Umirujući, komforan balzam. Formula aktivnih smirujućih sastojaka koji izuzetno hrane I smiruju intolerantu kožu. Nakon nanošenja nestaje momentalno svaka neprijatnost na koži uzrokovana iritacijom. Kožu izuzetno bogato hrani I hidrira I pruža joj krajnji komfor. Crvenilo se momentalno smiruje i povlači I koža ostaje smirena, zdrava I blistava.

4. HEROJ ZA USNE

Heroj za usne predstavlja kremu koja sadrži ulje semena grožđa i neodoljiv miris bergamota. Čaroban ukus I izuzetno prijatan osećaj tokom nošenja. Regeneriše usne i sprečava njihovo pucanje. U samo jednom potezu usne čini glatkim I punijim. Za momentalno neodoljive, čarobno meke I glatke usne.

5. PONOĆNA TAJNA

Tretman koji u rekordnom roku koži pruža efekat odmorne, naspavane kože. Sadrži aktivne sastojke koji brišu tragove neprospavane noći I otklanja umor sa lica. Naneti na očišćenu kožu noću u trenutku kada je potrebno samo par sati da koža zablista a nema dovoljno sati za zdrav san.