SISLEY SISLEYA LE TEINT

SISLEY

SISLEY SISLEYA LE TEINT
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 3473311807137

SISLEYA LE TEINT 2 R ORGANZA

17.239 rsd

Pakovanje: 30ml
3 R PEACH


Nakon proizvodnje L 'Integral Anti-Age kreme za lice, Sisley ekspertski tim je proizveo kombinaciju koja ulepšava ten a ima anti-age delovanje kao formulu Sisleya Le Teint Anti-Age tečni puder. Momentalno pruža blistavost tena i baršunastu kožu, a na duže staze ten prirodno postaje blistaviji, vidljivo deluje na fine linije i bore, čvstoću, zatezanje i popunjavanje. Tekstura je svilenkasta, komforna i u savršenoj harmoniji sa kožom a nadogradiva u zavisnosti od potreba. Postojan minimum 8 sati čak i u uslovima vlažne klime što potvrđuju sprovedeni eksperimenti. Preporučuje se svima koji žele momentalno mlađi, blistav, prirodan, postojan ten čija boja se ne menja u toku dana, osobama koje žele anti-age negu a nisu spremne da kupe anti-age kremu, zrelijoj i/ili suvoj koži. Miris je delikatan, ženstven i veoma prijatan.

Glavni sastojci: ekstrakti persijskog bagrema, hlorele, crvenog vina, peptida soje, lista bele vrbe, trešnjinog cveta, pšeničnog šećera, suva i isparljiva ulja, healthy glow MICA , crystal MICA , ultra čisti pigmenti, inovativna baza za glatkoću, hektorit

Naneti na lice preko dnevne nege ili make-up baze, četkom, sunđerom ili prstima po želji. ukoliko postoji potreba da se neka nesavršenost potpuno pokrije onda ponoviti sloj jer je nadogradiv.

12 meseci od otvaranja