SHISEIDO

SHISEIDO SUN EXPERT
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 3598380353337

SUN EXPERT LOTION SPF50 SET8

5.490 rsd
Pakovanje: set


Sadržaj: Expert Sun Ageing Protection Lotion Plus SPF 50 Very Water Resistant 100ml, After Sun Intensive Recovery Emulsion 100ml
Expert Sun Ageing Protection Lotion Plus SPF 50 Very Water Resistant - Losion za zaštitu kože lica i tela od sunca sadrži unapređenu “WetForce” tehnologiju koja koristi određene komponente iz vode ili znoja i čini da Shiseido proizvodi za zaštitu od sunca jednostavno ne budu više samo vodootporni, već u kombinaciji sa vodom omogućavaju sigurniju i dugotrajniju zaštitu. Štiti kožu od UVA/UVB zraka, zahvaljujući ekskluzivnom kompleksu "Super Veil-UV 360" koji omogućava ravnomernu aplikaciju losiona - UV filteri su ravnomerno rasporedjeni na koži,  čak i unutar mikroskopskih nepravilnosti. Kompleks "Profense Cel" štiti kožu od faktora koji prouzrokuju nastanak bora i tamnih pega i fleka na koži. Nova tekstura losiona omogućava brzu i jednostavnu aplikaciju, a losion nakon nanošenja praktično postaje nevidljiv na koži, ne ostavljajući bele tragove. Neprijatne mirise koji mogu nastati prilikom trčanja ili sunčanja u potpunosti neutrališe i pretvara ih u prijatnu mirisnu notu. Dermatolološki i oftalmološki testirano. Pre izlaska na sunce proizvod naneti u dovoljnoj količini na kožu lica i tela.
AFTER SUN INTENSIVE RECOVERY EMULSION -  Izuzetno hranljiva emulzija za negu lica i tela posle sunčanja. Uspostavlja optimalni nivo hidratacije i pomaže koži da povrati prirodan balans. Obnavlja kožu, sprečava isušivanje i daje joj izuzetno prijatan osećaj svežine i hidratantnosti. Apsorbuje se brzo, oporavlja i revitalizuje kožu. Omogućava dobijanje preplanule boje i  produžava njenu postojanost.
 Posle sunčanja, proizvod naneti na čistu kožu lica i tela.