SHISEIDO VITAL PERFECTION

SHISEIDO

SHISEIDO VITAL PERFECTION
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 3598381107038

VP UPLIFTINH AND FIRMING SET 21

15.890 rsd

Pakovanje: set


Set sadrži: Vital Perfection Uplifting And Firming Cream 50ml, Clarifying Foam 15ml, Treatment Softener 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml, Ginza Eau De Parfum 0.8ml

UPLIFTING AND FIRMING CREAM -  Krema sa lifting efektom za negu i učvršćivanje kože lica. Ova krema ima svilenkastu i raskošnu teksturu koja poboljšava elastičnost kože, ublažava fine linije i bore i koriguje tamne fleke na koži. Koža postaje hidrirana, boljeg tonusa i blistava. Namenjena je za negu svih tipova kože. Ujutro i uveče, kremu naneti na očišćenu kožu lica kao poslednji korak nege.

CLARIFYING CLEANSING FOAM - Bogata pena za čišćenje lica, sadrži kompleks "Micro White Powder" i belu glinu, koji temeljno uklanjaju nečistoće i čestice zagađenja koje mogu prouzrokovati starenje kože. Sadrž Kirišima mineralnu izvorsku vodu zahvaljujući kojoj je koža hidrirana, glatka i blistava. Namenjena je svim tipovima kože.  Proizvod pomešati sa vodom, formirati bogatu penu i naneti je nežnim pokretima na lice. Isprati sa vodom.

TREATMENT SOFTENER - Osvežavajuć hidratantni losion za negu lica. Vidno ublažava fine linije, poboljšava teksturu kože, vraća koži blistavost. Namenjen je za negu normalne, kombinovane i masne kože. Sadrž Kirišima mineralnu izvorsku vodu. Losion naneti na tufer i nažno preći preko celog lica.

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRAT - Inovativan tretman za negu lica koji jača odbrambene funkcije kože, štiti kožu od znakova starenja, spoljašnjih štetnih uticaja i dnevnog stresa. Redovnom upotrebom seruma Ultimune, koža ponovo otkriva svoju prirodnu ravnotežu i funkcionalnost. Upotreba: Ujutru i uveče, proizvod nanostiti na kožu nakon čišćenja lica. Kada se Ultimune koristi sa drugim serumima, neophodno je prvo naneti na lice Ultimune, (jer poboljšava dejstvo proizvoda koji se nanose posle) a potom serum za negu lica i kreme izabrane prema potrebama kože. Preparat se koristi isključivo kao kozmetičko sredstvo tako da nije zamena za bilo koji lek koji se koristi u medicinske svrhe po pitanju imuniteta bilo kože bilo tela.

GINZA EDP - parfemski sempl