SHISEIDO BIO PERFORMANCE

SHISEIDO

SHISEIDO BIO PERFORMANCE
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 3598381107076

BIO PERFORMANCE TIME FIRMING SET 21

13.790 rsd

Pakovanje: set


Set sadrži: Advanced Super Revitalizer Cream 50ml, Clarifying Foam 15ml, Treatment Softener 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml, Ginza Eau De Parfum 0.8ml

BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZER CREAM - Shiseido Vam predstavlja rešenje za borbu protiv prevremenog starenja kože, kremu za negu lica raskošne teksture, koja se brzo upija, a čije je glavno oružje neprikosnovena “BIO-TEHNOLOGIJA”. Ekskluzivni sastojak “Bio-Revitalizing Complex” na mikro nivou obnavlja vlakna elastina i čini kožu otpornom na sve štetne spoljašnje uticaje. Fine linije i bore su manje primetne a sama koža postaje baršunasta, glatka i zategnuta. Sastojak „Super Bio-Hyaluronic Acid” kontinuirano hidrira kožu i sprečava njeno isušivanje. Akvivni sastojci odmah nakon nanošenja kreme prodiru u kožu zahvaljujuci tehnologiji emulzifikacije. Prijatna tekstura ove kreme osvežava kožu i čini je izuzetno blistavom i glatkom.

CLARIFYING CLEANSING FOAM - Bogata pena za čišćenje lica, sadrži kompleks ""Micro White Powder"" i belu glinu, koji temeljno uklanjaju nečistoće i čestice zagađenja koje mogu prouzrokovati starenje kože. Sadrž Kirišima mineralnu izvorsku vodu zahvaljujući kojoj je koža hidrirana, glatka i blistava. Namenjena je svim tipovima kože. Proizvod pomešati sa vodom, formirati bogatu penu i naneti je nežnim pokretima na lice. Isprati sa vodom.

TREATMENT SOFTENER - Osvežavajuć hidratantni losion za negu lica. Vidno ublažava fine linije, poboljšava teksturu kože, vraća koži blistavost. Namenjen je za negu normalne, kombinovane i masne kože. Sadrž Kirišima mineralnu izvorsku vodu. Losion naneti na tufer i nažno preći preko celog lica.

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRAT - Inovativan tretman za negu lica koji jača odbrambene funkcije kože, štiti kožu od znakova starenja, spoljašnjih štetnih uticaja i dnevnog stresa. Redovnom upotrebom seruma Ultimune, koža ponovo otkriva svoju prirodnu ravnotežu i funkcionalnost. Upotreba: Ujutru i uveče, proizvod nanostiti na kožu nakon čišćenja lica. Kada se Ultimune koristi sa drugim serumima, neophodno je prvo naneti na lice Ultimune, (jer poboljšava dejstvo proizvoda koji se nanose posle) a potom serum za negu lica i kreme izabrane prema potrebama kože. Preparat se koristi isključivo kao kozmetičko sredstvo tako da nije zamena za bilo koji lek koji se koristi u medicinske svrhe po pitanju imuniteta bilo kože bilo tela.

GINZA EDP – parfemski sempl