LANCOME

LANCOME LIP LOVER
-30%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 3605533007808

LIP LOVER 316

3.009 rsd2.106 rsd


Nakon Rouge In Love, magnetno privlačnog ruža u brojnim nijansama, Gloss In Love, sjaja za usNakon Rouge In Love, magnetno privlačnog ruža u brojnim nijansama, Gloss In Love, brilijantnog sjaja za usne koji upravo isijava svetlost, te Baume in Love, neverovatno prefinjenog balzama, Lip Lover je proizvod kakav su trendseterke širom sveta željno iščekivale! Reč je o ključnom dodatku za svaku priliku, koji ističe posebnost i savršeno pristaje usnama. Boja, sjaj i nega u jednom – jednostavno transformiše usne! Njegova jedinstvena formula kombinuje inovativne efekte boja, sjaj „po meri“ i trajnu ugodu…Neverovatnim rasponom nijansi za svako raspoloženje, Lip Lover istinski ulepšava osmeh! Obavija usne sa je ne sais quoi koji poziva na poljubac... Ljubav je sve što treba vašim usnama. Lancôme donosi inovativne nijanse boje koja je simbol ženstvenosti: 15 neverovatno privlačnih nijansi u dve vrste boja.

ne koji upravo isijava svetlost, te Baume in Love, neverovatno prefinjenog balzama, Lip Lover je proizvod kakav su trendseterke širom sveta željno iščekivale! Reč je o ključnom dodatku za svaku priliku, koji ističe posebnost i savršeno pristaje usnama. Boja, sjaj i nega u jednom – jednostavno transformiše usne!

Njegova jedinstvena formula kombinuje inovativne efekte boja, sjaj „po meri“ i trajnu ugodu…Neverovatnim rasponom nijansi za svako raspoloženje, Lip Lover istinski ulepšava osmeh! Obavija usne sa je ne sais quoi koji poziva na poljubLjubav je sve što treba vašim uLjubav prema ružičastoj

Zaboravite sve što ste mislili da znate o ružičastoj… Lancôme donosi inovativne nijanse boje koja je simbol ženstvenosti: 15 neverovatno privlačnih nijansi u dve vrste boja.