ARTDECO MAGIC FIX

ARTDECO

ARTDECO MAGIC FIX
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 4052136001174

MAGIC FIX LIPSTICK

1.739 rsd

Pakovanje: 5ml


FIKSATOR ZA RUŽ
- Svaki ruž pretvara u dugotrajan i vodootporan.
- Stvara zaštitni film preko ruža i nije u direktnom dodiru sa usnama, tako da ne izaziva osećaj skupljanja i zatezanja usana. Ne stavlja se preko masnih ruževa i sjajeva.
- Može se koristiti i kao fiksator za obrve (nakon nanošenja olovke ili senke za obrve).
- Skida se uljanim sredstvima.
Na usne se nanese olovka i ruž, a zatim se nanese Magic Fix.
Zbog visoke koncentracije alkohola javlja se blago peckanje.
Veoma je važno da se usne ne zatvaraju i ne pomeraju dok se Magic Fix potpuno ne osuši, a za to je potrebno od 3 do 5 minuta.

  • zapremina: 5ml

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), ETHYLCELLULOSE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SILICA, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LIMONENE, LINALOOL

Posle korišćenja olovke i ruža, potapkajte usne kozmetičkom maramicom. Koristeći četkicu, nanesite Magic Fix jednim potezom na gornju usnu i jednim potezom na donju, uključujući konture usana. Držeći usta pomalo otvorena, ostavite da se osuše. Ukoliko je ruž veoma mastan, ponovite nanošenje. Masna hrana će smanjiti efekat Magic Fix. Nije pogodan za fiksiranje sjaja za usne. Preporučite bilo koju vrstu olovke i ruža za usne. Magic Fix može da se kombinuje sa svim brendovima. Za kremastije ruževe, važno je da nanesete 2 ili više sloja za najbolje performanse.