ARTDECO

ARTDECO PRIME TIME ANTI POLLUTION SPRAY
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 4052136100433

PRIME TIME ANTI POLLUTION SPRAY

1.739 rsd

Pakovanje: 100ml


Sprej protiv zagađenja Anti Pollution Spray ne sadrži mineralna ulja i parabene, a glavni zadatak mu je da zaštiti kožu od prevremenog starenja. Svila biljnog porekla pokriva kožu poput nevidljivog štita koji odbija sitnu prašinu i iritante, kao i druge štetne uticaje iz okruženja. Prirodna odbrana kože od oksidativnog stresa je ojačana. Nanesite preko šminke kako biste produžili njenu postojanost. Hidratantna svojstva spreja čine ten revitalizovanim i mladalački blistavim, i idealan je za osveženje kože između dva šminkanja. Zahvaljujući suptilnom i ravnomernom mlazu, proizvod se optimalno nanosi na lice i ima osvežavajući efekat. Ekološka goriva su korišćena za proizvodnju ovog Anti Pollution Spray-a koji može da se reciklira. Kompatibilnost sa kožom je dermatološki potvrđena.

AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, SR-SPIDER POLYPEPTIDE-1, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL

Držite Anti-Pollution Spray oko 30 cm od lica, vrata i dekoltea, zatim ga nežno nanesite sprej. Držite oči zatvorene dok koristite sprej.