MAX FACTOR

MAX FACTOR MIRACLE CONTOURING
-35%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8005610616537

MIRACLE CONTOURING 10 UNIVERSAL

2.399 rsd1.559 rsd
10 UNIVERSAL


Predstavljamo prvu ikad Max Factor Miracle Contouring paletu, jednostavnu za upotrebu paletu koja može da se nanese za samo nekoliko minuta. Zahvaljujući univerzalnim nijansama koje su kreirali Max Factor šminkeri tako da odgovaraju svakom tonu kože, konturisanje je lako poput 3,2,1. Miracle Contouringpaleta ima kremastu, laganu i dugotrajnu formulu koja garantuje lakše nego ikad razmazivanje, čak i ako konturišete po prvi put. Max Factor razume da možda ne želite potpuno našminkano lice, već samo da istaknete ključne crte i istovremeno zadržite svoj izgled. Sa novom Miracle Contouring Paletomi Max Factorovoj 3,2,1 tehnici nanošenja,sada je jednostavno konturisanje lakše nego ikad – i potpuno prilagođeno vama. Izaberite nijanse za koje mislite da će najbolje da vam odgovaraju, i koristeći korak po korak uputstva za konturisanje iscrtajte 3, 2, 1 oblike na licu.

Korak 1: Konturišite sa nijansom 3 počinjući kod slepoočnice, krivudajući duž spoljašnje ivice oka i prolazeći ispod jagodice, pre vraćanja prema uvetu i završavajući oblik 3 duž vilice.

Korak 2: Stvorite utisak liftinga oka sa nijansom 2. Počnite sa crtanjem vrha oblika 2 ispod obrve, zatim nastavite oblikovanje oko spoljašnje ivice oka. Pređite četkicom preko jagodice i unazad da biste završili oblik 2.

Korak 3: Osvetlite lice naglascima koristeći nijansu 1, nanoseći je od sredine čela niz nos, na Kupidonov luk i na bradu.