PUPA

PUPA MULTIFUNCTION SUN CARE
-50%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8011607232642

MULTIFUNCTION SC TAN ACTIVATOR 3IN1 200

2.890 rsd1.445 rsd
Pakovanje: 200 ml


1 proizvod koji se koristi pre sunčanja – za vreme sunčanja – posle sunčanja. Priprema kožu, ubrzava tamnjenje i fiksira preplanulu boju. Inovativni SUN BOOSTER – aktivni sastojak koji stimuliše prirodnu proizvodnju melanina. Pomaže u izgradnji melanina i ravnomerno ga distribuira kroz sve slojeve kože. Nanesite proizvod na lice i telo u danima pre sunčanja kako bi ten imao podlogu koja: aktivira i stimuliše proizvodnju melanina, za zdrav i prirodan sunčani sjaj, čak i bez sunca; priprema kožu za sunčanje, skraćuje vreme potrebno za tamnjenje i pruža ujednačenu boju; sprečava oštećenje kože izazivano štetnim sunčevim zracima (crvenilo i opekotine); svakodnevno hidrira i hrani kožu.

ZA UBRZAVANJE TAMNJENJA Za vreme sunčanja, nanesite na lice i telo ispod proizvoda sa zaštitnim faktorom koji odgovara tipu vaše kože kako biste intenzivirali preplanulost i ubrzali tamnjenje kože. Ubrzava i intenzivira proizvodnju melanina, za ujednačenu i intenzivnu boju tena; skraćuje vreme potrebno za tamnjenje, za super brzu preplanulost.

ZA DUGOTRAJNU PREPLANULOST Nanesite proizvod na čistu kožu lica i tela kako biste fiksirali preplanulost i postigli dugotrajne rezultate. Nanosite proizvod svakodnevno posle sunčanja na očišćenu kožu kako biste održali idealan nivo melanina; Takođe, nastavite sa nanošenjem po povratku sa odmora pošto je proizvod idealan za fiksiranje i produžavanje preplanulosti; hidrirai omekšava kožu, hrani je kako bi se sprečilo perutanje, tako da boja dugo ostaje ujednačena i lepa. Proizvod je namenjen svim tipovima kože, čak i najsvetlijim, kako bi se poboljšala prirodna proizvodnja melanina.

Podstiče brzo tamnjenje i pruža dugotrajan, intenzivan i ujednačen zlatan sjaj. Ne sadrži DHA; dermatološki ispitan hipoalergeni proizvod.