PUPA

PUPA CONTOURING&STROBING PALETTE
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8011607270705

CONTOURING&STROBING PALETTE LIGHT SKIN

1.999 rsd


Konturingje tehnika šminkanja koja se koristi za oblikovanje crta i usavršavanje oblika lica igrom svetlosti i senke. Strobingje tehnika šminkanja kojom se naglašavaju istaknutiji delovi lica koji predivno blistaju kada se osvetle. Korišćeni u duetu, Konturisanje i Strobing pružaju lica novu trodimenzionalnost, za izgled koji je spreman za selfi!

Konturisanje - Inovativna mešavina laganih silikona i pudera mekog fokusa omogućava stvaranje tankog filma koji garantuje dugotrajnu prijatnost nošenja i minimalizuje vidljivost nesavršenosti na koži. Okrugle čestice pudera i tretirani pigmenti ostavljaju baršunast i svilenkasto mek film. Nizak rizik od alergije. Dermatološki ispitan, nekomedogen proizvod. Ne sadrži parabene i mirise.

Strobing - Svilenkasta formula obogaćena puderima mekog fokusa i svetlucavim bisernim česticama garantuje glatku i blistavu kožu. Plemenite mikro čestice zlatne boje pružaju svetluvan efekat. Nizak rizik od alergije. Dermatološki ispitan, nekomedogen proizvod. Ne sadrži parabene i mirise.