PUPA

PUPA BRONZING&GLOWING
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8011607314690

BRONZING&GLOWING 001

3.299 rsdSVE U JEDAN PALETA: bronzer, bronzer za konturisanje, satenski hajlajter, metalik hajlajter, ultra svetlucavi hajlajter

BRONZER - Lagana tekstura koja se lako nanosi, pruža tenu prirodno preplanulu boju sa blistavim rezultatom. Formula je obogaćena specijalnim puderima koji je čine neverovatno mekom.

BRONZER ZA KONTURISANJE - Svilenkasta, skoro neopipljiva tekstura obogaćena je inovativnom mešavinom okruglih čestica pudera i tretiranih pigmenata, za baršunasto mat efekat na koži.

SATENSKI HAJLAJTER - Lagana tekstura koja se lako nanosi, obogaćena puderima mekog fokusa i svetlucavim bisernim česticama, za garantovano glatku i blistavu kožu. Plemenite zlatne mikro čestice imaju efekat strobinga.

METALIK HAJLAJTER - Presovani puder koji deluje u vidu kreme. Mešavina smole, voska i ulja garantuje savršeno prijanjanje za kožu. Savršeno se stapa sa kožom i ima neverovatan metalik efekat.

ULTRA SVETLUCAVI HAJLAJTER - Ultra fina i lagana tekstura, obogaćena sitnim bisernim česticama koje reflektuju svetlost i imaju efekat glazure.