COLLISTAR

COLLISTAR PURE ACTIVES
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150218139

KONCENTRAT GLIKOLNE KISELINE

5.490 rsd
Pakovanje: 30ml


Ekstrahovana iz šećerne trske, glikolna kiselina je sastojak koji dermatolozi najčešće koriste za piling-tretmane. Ova bezbojna i bezmirisna alfa-hidroksi kiselina oslobađa površinski sloj kože od izumrlih ćelija koje sprečavaju normalno disanje kože i usporavaju prirodnu ćelijsku obnovu. Prilagođena PH vrednosti kože i formulisana za svakodnevnu upotrebu u kućnim uslovima, deluje postepeno i efikasno kao neagresivni piling koji obnavlja površinski sloj kože, vraća joj svežinu, blistavost i mladalački izgled. Iz dana u dan, koža postaje glatka, ten je prosvetljen i ujednačen, pore i sitne nepravilnosti na koži manje vidljive, a bore, fleke i drugi znaci starenja su ublaženi.
Jednom dnevno (idealno uveče), nanesite nekoliko kapi koncentrata na detaljno očišćeno lice i vrat, izbegavajući predeo oko očiju i usana, pa laganim kružnim pokretima umasirajte u kožu. Preporučuje se svakodnevna upotreba tokom 4 nedelje, koliko traje prirodni ciklus ćelijske regeneracije. Ceo tretman možete ponoviti nekoliko puta godišnje, sa pauzom od najmanje mesec dana između dva tretmana. Tokom perioda korišćenja koncentrata, izbegavajte izlaganje sunčevim ili UV zracima. Nije preporučljivo za osetljivu, reaktivnu ili kuperoznu kožu. Ne koristiti kada je koža iritirana ili oštećena.

Upotreba

Za sve tipove kože, a posebno je namenjena onima koji imaju problem neujednačenog tena i kožu kojoj nedostaje energija i vitalnost. Samo za spoljnu upotrebu.