COLLISTAR

COLLISTAR NERO SUBLIME
-50%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8015150246088

NERO SUBLIME KAPSULE ZA LICE I VRAT

8.790 rsd4.395 rsd
Pakovanje: 60 kom


Dragocene kapsule koje sadrže 100% čiste i koncentrovane sastojke snažnog dejstva regeneracije, blistavosti i vraćanja mladalačkog izgleda i jedrine kože. Bezbojne i kristalno čiste teksture, praktično su zapakovane za pojedinačnu upotrebu, čime se dodatno čuva svežina sastojaka i njihova potpuna čistoća. Preporučuju se kao dodatak svakodnevnoj nezi lica, za pun efekat i vidljiv oporavak kože lica. Idealne su za svako godišnje doba i sve godine/tipove kože, a naročito se preporučuju u situacijama kada koži nedostaje tonus, čvrstina i gipkost. Njihova jedinstvena formula umanjuje bore i znake umora, obnavlja kožna tkiva i čini ih gušćim, čvršćim i otpornijim, podstiče ćelijsku regeneraciju i štiti od slobodnih radikala i aerozagađenja.

Sastav

ekstrakti orhideje i gardenije (hidratacija, obnavljanje i gustina kože), ulje argana (ishrana, elastičnost i protiv slobodnih radikala), Cellular Repair Complex Plus®.

Upotreba

Ujutro i/ili uveče, sadržaj jedne kapsule nanesite na potpuno čistu kožu lica i vrata i lagano masirajte vrhovima prstiju za bolju apsorpciju. Nisu za oralnu upotrebu.