COLLISTAR

COLLISTAR NERO SUBLIME
-50%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8015150246095

NERO SUBLIME KAPSULE ZA KOZU OKO OCIJU

5.990 rsd2.995 rsd
Pakovanje: 40 kom


Dragocene kapsule koje sadrže 100% čiste i koncentrovane sastojke snažnog dejstva regeneracije, blistavosti i vraćanja mladalačkog izgleda i jedrine kože oko očiju. Bezbojne i kristalno čiste teksture, praktično su zapakovane za pojedinačnu upotrebu, čime se dodatno čuva svežina sastojaka i njihova potpuna čistoća. Preporučuju se za svakodnevnu upotrebu, za pun efekat i vidljiv oporavak kože oko očiju. Idealne su za svako godišnje doba i sve godine/tipove kože, a naročito se preporučuju u situacijama kada koži oko očiju nedostaje tonus, čvrstina i gipkost. Njihova jedinstvena formula umanjuje bore i znake umora, izbacuje višak tečnosti čime umanjuje nadutost, 'kesice' i tamne kolutove, obnavlja kožna tkiva oko očiju i čini ih gušćim, čvršćim i otpornijim, podstiče ćelijsku regeneraciju i štiti od slobodnih radikala i aerozagađenja.

Sastav

ekstrakti orhideje i gardenije (hidratacija, obnavljanje i gustina kože), ulje argana (ishrana, elastičnost i protiv slobodnih radikala), ekstrakt đumbira (dreniranje i protiv crvenila, upala, nadutosti, kesica i tamnih kolutova)

Upotreba

Ujutro i/ili uveče, sadržaj jedne kapsule nanesite na potpuno čistu kožu oko očiju i lagano tapkajte vrhovima prstiju za bolju apsorpciju. Nisu za oralnu upotrebu.