COLLISTAR

COLLISTAR BODY
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150252362

BODY AC SLIMMING SUPERCONCENTATED NIG.TR

6.490 rsd
Pakovanje: 200 ml
data-rok=''>
data-rok=''>
data-rok=''>
data-rok=''>


Tretman sa dvostrukim dejstvom: protiv celulita i protiv masnih naslaga. Njegova specifična formula koristi prednosti noćnog bioritma kada najintenzivnije deluje na ćelije zahvaćene celulitom istovremeno preoblikujući siluetu. Lagane teksture i prijatnog mirisa, ovaj serum-gel se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Preporučuje se za sve tipove celulita, a posebno u slučaju kada je povezan sa zadržavanjem viška vode u tkivima i kada delovi tela obuhvaćeni celulitom deluju 'grozdasto'. Preporučuje se tokom cele godine. Efikasan kada se koristi samostalno, takođe se preporučuje i u kombinaciji sa ostalim (dnevnim) proizvodima iz Collistar Linije za negu tela.

Sastav

Cell-Nocturne System®, Nocturneshape®, Caffeine, Coral Alga (razlaže masne naslage, učvršćuje), morske soli (izbacuje višak vode, oblikuje siluetu), Transcutol (podstiče prodiranje aktivnih sastojaka).

Upotreba

Pre spavanja, pomoću pipete u pakovanju, nanesite nekoliko kapi seruma na željena područja i laganim kružnim pokretima ga utrljajte do potpunog upijanja. Lagana masaža će dodatno poboljšati efikasnost proizvoda zahvaljujući ubrzanoj mikrocirkulaciji.