COLLISTAR

COLLISTAR SUN
-40%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8015150262231

SUN INTENS.ULTRA RAPID SUPERTAN.TR.SPF20

4.290 rsd2.574 rsd
Pakovanje: 200ml


Revolucionarno mleko kao pravi aktivator preplanule boje. Obezbeđuje raskošnu preplanulost licu i telu u veoma kratkom roku, čak i kada sunce nije jako. Idealan je za produžene vikende na moru, planini ili boravak u prirodi. Pruža preplanulu nijansu za dvostruko kraće vreme, zahvaljujući sinergiji ekskluzivnog biokompleksa (Unipertan®) i specijalnih aktivnih supstanci koje ubrzavaju njegovo delovanje. Bogata vitaminom E, glicerolom i dragocenim biljnim uljima, formula štiti kožu od isušivanja koje je posledica izloženosti vetru i soli, i ima intenzivno hranljivo, hidratantno i anti-age dejstvo. Kada se koristi nekoliko dana pre sunčanja, pomaže u pripremi kože za tamnjenje. Preporučuje se svima, posebno onima koji žele da iskoriste svaki slobodan trenutak za boravak na suncu, kao i za održavanje preplanulosti tokom cele godine. Može se koristiti i kao zaštita prilikom izlaganja UV-A lampama (u solarijumu).

Sastav

Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2), Oleoyl Tyrosine, betakaroten, ekstrakt šargarepe (ultra-fast supertanner), vitamin E (anti-age), glicerin, ulja suncokreta i biljke Luffa (hydrating, nourishing, elasticizing), UV-A, UV-B, Infrared light (filters), Unicontrozon (anti-ozone).

Upotreba

Nanesite mleko na telo i lice neposredno pre izlaska na sunce. Ponovite ukoliko se duže sunčate, posle kupanja ili kad osetite potrebu.